BØRNEKOR
Det Fordi At

DET' FORDI AT

Forlaget Dansk Sang 2020

Korhæfte med 6 krøllede korsange for børn om alt det, der foregår oppe i vores hoveder. Sangene er fortrinsvis udsat for to lige stemmer. Alle menneskers hjerner er forskellige ... heldigvis! Nogle er ordblinde, andre er bange for edderkopper. Rigtig mange er nogle rodehoveder. Der er dem, der godt kan lide at læse, og dem, der er vilde med tal. Nogle elsker at synge og fortælle historier. Vi er forskellige. Det gør det spændende at møde hinanden. Korhæftet suppleres med adgang til digitale ressourcer, herunder lydfiler indspillet med og uden vokal samt partiturer med instrumentstemmer.

Lommefilosoffer i Omvendtland

LOMMEFILOSOFFER I OMVENDTLAND

Forlaget Dansk Sang 2018

Sange om livets store spørgsmål for børn i 2.-6. klasse. "Lommefilosoffer" "Er jeg mig?" "Tag et valg" Titusind tanker" Na-na-nej" "Omvendtland"

Schou, Gerup & Høgsbros 10. korværk.

Himmel og How Do You Do

HIMMEL OG HOW DO YOU DO

Forlaget Dansk Sang 2016

Schou, Gerup og Høgsbros 9. korværk. Humor, eksistens, ansvar, glæde, energi og skønhed. Og ikke mindst iørefaldende sange. For 2.-5. klasse.

Remouladeroulade

REMOULADEROULADE

Forlaget Dansk Sang 2014

Om at være til, at være glad i låget, om uendelighed og hvor vi kommer fra. Musikken er også, frem for alt andet: Glad i låget! Målgruppen er børnekor. Hæfte til korbørnene med eller uden cd. Desuden partitur i form af pdf-filer til downloading med korstemmer, becifringer, guitar, bas og trommer.

Prøv at sig pyt

PRØV AT SIG' PYT

Forlaget Dansk Sang 2012

7 sange for 2-stemmigt børnekor om demokrati og at man nogen gange er nødt til at kunne sige pyt. Arrangeret for piano, guitar, bas og trommer.

Arbejdshæfte til Korteater er udkommet

Teknik Tik Tak

TEKNIK TIK TAK

Forlaget Dansk Sang 2010

6 sange for 2-stemmigt børnekor, 2.-6. klasse. På vej fra fortiden, gennem nutiden og videre lige ud i fremtiden! Hvis vi gør os umage, kan verden måske blive et endnu bedre sted at være, end den er i dag.

Tyngdekraft og Kaerlighed

TYNGDEKRAFT OG KÆRLIGHED

Forlaget Dansk Sang

To fantastiske ting i en fantastisk verden. 6 nye korarrangementer for børn fra 2.-6.klasse. Så bare syng – helt ud til stjernerne!

Arbejdshæfte til Korteater er udkommet

Hej Sjulla Hop Sjulla Bare Tæer

HEJ SJULLA HOP SJULLA BARE TÆER

Forlaget Dansk Sang

En rytmisk børnekorsuite om alt det, vi kan sanse, føle og mærke. Følelsen af bare tæer i vådt græs. Duften af modne bær og fuglesang i ørerne. At køre stærkt på cykel og mærke vinden blafre i kinderne. At sidde højt oppe i et træ og blive helt høj selv. Musikken er RnB, calypso, acidjazz og naturligvis et tuderocknummer.

Hvem Laver Mine Lektier Mens Jeg Spiller Computer

HVEM LAVER MINE LEKTIER? … MENS JEG SPILLER COMPUTER

Forlaget Dansk Sang

Fem nye sange for børnekor. 3.-6. klasse om at have det sjovt med en computer. Der er lagt stor vægt på den gode melodi, de spændende akkorder og den energiske rytme.

Arbejdshæfte til Korteater er udkommet

Ubetinget Skrigepligt

UBETINGET SKRIGEPLIGT

Forlaget Dansk Sang

Teksterne handler om livet i familien. Verden anskues fra børnehøjde, og der gås tæt på! Soul, funk, gospel, afrikansk highlife og calypso.

Korsang for børn fra 2. klasse.
Partitur med trommer, elguitar, keyboard.

Tro Haab Lakridskonfekt

TRO, HÅB & LAKRIDSKONFEKT

Forlaget Dansk Sang

Rytmisk korværk. Musikken er en blanding af funk grooves, smægtende ballader, arabiske toner og meget mere.

For børnekor fra 2. klasse.