KONTAKT
Kontakt mig med idéer og ønsker til forfatterforedrag eller skriveworkshops på

Hieroglyf snabela gmail.com
eller 50481601



frog
Labyrinthistorier

Med udgangspunkt i mine egne labyrinthistorier, lærer jeg børnene at skrive en historie, hvor handlingen bestemmes af læserens valg. Der bliver også tid til at tale om, hvad en god historie er, og hvad der driver historien frem, så man har lyst til at læse videre.


Lydkaptajnen og Tekststewardessen

”Skriv en sang på en uge” – Sangskriverværksted for børn (minimum to dage). I samarbejde med musiker og underviser Martin Gerup. Hver gruppe børn komponerer og indspiller en sang i løbet af den tid vi har sammen med dem.



SKUNKS

Forløb for 7-9. klasse med forfatterne Dorte Schou og Line Leonhardt.
Med udgangspunkt i vores ungdomsroman SKUNKS om seks unge hjemløse på gaden i København.

Vi diskuterer bogens handling og karakterer med fokus på ungdomsidentitet og velfærdssamfund. Udvalgte scener omskrives til dialog og opføres som drama. Eleverne får skriveøvelser som oplæg til personlige beretninger. Vi vil også fortælle om processen når man er to om at skrive en bog, og denne bogs særligt turbulente modtagelse.

Læreren kan med fordel forberede besøget ved at downloade gratis undervisningsmateriale til romanen – støttet af BUPLs solidaritets- og kulturfond og udarbejdet af forfatter og underviser Amdi Silvestri .



Søg Statens Kunstfond til

Dansk litteratur i Danmark - ansøgningsfrist to gange årligt.

Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge - ansøgningsfrist to gange årligt.
Arrangementer med én forfatter/illustrator/kritiker støttes med 5.000 kr. i tilskud til honorar. Ved arrangementer med flere forfattere/illustratorer/kritikere gives der 4.000 kr. i støtte til honorar pr. forfatter/oversætter.
Huskunstnerpuljen kan søges til længere workshopforløb for børn og unge. Statens kunstfond kan støtte med op til 75% af honoraret – Ansøgningsfrist 2 gange årligt.